Votre langue : Frans
Votre langue :

Colop e-mark black

 Colop e-mark black

247,11 € hors TVA bebat: 0,08 € recupel: 0,05 € 299,13 € incl. TVA

  

Réf. :

153117

Stock:

9

Frais de livraison:

Gratis verzending

Colop e-mark black

Description

Détails

Een nummer op een doos, logo op een envelop of streepjescode op het product... Wat als je dit alles en meer kon doen met één handig én leuk apparaat? Maak kennis met de COLOP E-Mark.<
De COLOP E-Mark is het eerste elektronische, mobiele & oplaadbare, (meerkleuren!)markeerapparaat. Een wereldprimeur. Maar wat maakt dit apparaatje zo revolutionair?

 • Eenvoudige bediening:
  1. Download de gratis app (iOS, Android).
  2. Kies je design in de app.
  3. Markeer door te bewegen met de COLOP E-mark.

 • Op verschillende oppervlakken in kleur:
  Papier, karton, textiel, boek, zak, envelop, dik, dun, hard, zacht, oud of nieuw? De COLOP E-Mark zet jouw afdrukken vlotjes op tal van oppervlakken. Zwart-wit of in kleur.

 • Logo’s en afbeeldingen:
  Niet alleen tekst, maar ook logo’s en afbeeldingen kunnen met het apparaat afgedrukt worden.

 • Extra markeeropties: Een automatische functie maakt van datum- en tijdregistratie, nummering, streepjes- of QR-code puur kinderspel.

 • Superkwaliteit: Met afdrukformaat van 15 cm (B) x 1,4 cm (H), kwaliteit van 600 dpi en minstens 5.000 afdrukken met één cartridge zit je safe qua kwaliteit, levensduur en mogelijkheden. Bovendien kan je tot 4 afdrukken bewaren op de COLOP E-Mark, wat maakt dat je snel kunt wisselen tussen je favoriete afdrukken.

 • Topdesign: Wist je dat de COLOP E-Mark de Red Dot designprijs 2019 won? Het product verkreeg een eerbare vermelding in de categorie Product Design dankzij de sterke innovatie, functionaliteit, kwaliteit, duurzaamheid en ergonomie.

 • Verkrijgbare accessoires: cartridge, beschermhoes, etiketvellen: Helemaal klaar voor de toekomst. Dat is de COLOP E-Mark. En overigens, de COLOP E-Mark is plug-and-play: je kunt er meteen mee aan de slag.

 • Additional

  Spécifications

  Korte product omschrijving Colop e-mark black
  Artikelnummer 153117
  Eancode 9004362514671
  Margue Colop
  Couleur Noir

  Produits apparentés

  web-monitoring-ok